L'efectivitat del Club de Campo tomba el bon joc del Junior masculí

El Junior ha perdut al camp del Club de Campo / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba perd (3-1) en la seva visita al Club de Campo a la jornada 4 de la Divisió d'Honor. L'efectivitat dels locals ha decantat un partit igualat on els blau-i-negres s'han mostrat agressius, però els ha mancat sort en la definició.

El Junior ha jugat una gran primera meitat, però no ha estat capaç de materialitzar la seva superioritat al marcador. Els blau-i-negres han creat més ocasions que el Club de Campo, inclosos dos penal-còrners, però han sigut els locals els que s'han avançat amb un gol de jugada. L'equip de Jorge Dabanch ha intentat empatar el matx, però ha rebut el segon just abans del descans .

Tot i això, el Junior ha intentat reaccionar amb el gol d'Armand Garcia, el 2-1, al minut 18 del segon temps. Els santcugatencs s'han afeblit en perdre dos jugadors per targeta groga i el Club de Campo ha tret profit de la superioritat numèrica per situar el 3-1definitiu. Posteriorment, el blau-i-negre Guim Ursul ha estat expulsat i això ha dificultat la remuntada dels visitants, que marxen de Madrid sense sumar cap punt.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, ha lamentat que el seu equip no hagi aprofitat les ocasions de gol que ha disposat, però està satisfet amb el rendiment dels seus jugadors.

Jorge Dabanch

El partit ha estat molt igualat i hem jugat de tu a tu amb l'equip madrileny.

Després d'aquesta derrota el Junior ocupa la sisena posició a la taula i rebrà el Sardinero a la propera jornada.