La candidatura de Marzá ha estat l'única que s'ha presentat a les eleccions


  • Comparteix:

Francesc Marzá, nou president Patí Hoquei Club Sant Cugat

Francesc Marzá, nou president Patí Hoquei Club Sant Cugat

Francesc Marzá serà nomenat nou president del Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'Assemblea General de Socis de dimecres de la setmana que ve en ser l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions del club, que queden anul·lades. La nova Junta Directiva, encapçalada per Marzá, compta amb fins a onze membres, molts d'ells que ja formaven part durant el mandat de Miquel Soler i es planteja com una opció continuïsta.

Francesc Marzá es barceloní, però resident a Sant Cugat des de fa 12 anys. L'últim any ha exercit com a delegat a l'aleví i ha estat lligat al món de l'hoquei patins com a jugador a les categories inferiors del FC Barcelona i el RCD Espanyol.

Ara començarà un nou mandat que serà una barreja de cares noves amb d'altres que continuen de l'anterior Junta Directiva de Miquel Soler. És per això que Marzá planteja el seu mandat des d'una vessant continuïsta, tot i que introduiran noves idees com comenta el mateix Marzá.

Francesc Marzá

Som continuistes a nivell esportiu com a club formador, econòmicament amb equilibri de pressupostos i socialment dialogant. Però poc a poc volem implementar idees noves.


Entre les noves mesures, Marzá afirma que volen potenciar la vessant econòmica des del punt de vista de l'esponsorització, per tal de poder incrementar els ingressos. El nomenament oficial de la nova Junta Directiva serà dimecres de la setmana vinent durant l'Assemblea de Socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.