El femení del Junior viatja a Santander per enfrontar-se al RS Tennis


  • Comparteix:

Stephanie Riordan en acció

Stephanie Riordan en acció

El Junior femení visita la Reial Societat Tennis Santander a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Un conjunt que està sent una de les revelacions de l'inici de temporada i que serà una prova de foc per mesurar el nivell de les santcugatenques, que en el darrer partit de lliga van fer un pas endavant i van millorar en aspectes com la intensitat o la concentració.

Tots dos conjunts estan empatats a punts a la part alta de la taula, sent el Junior tercer i la RS Tenis Santander quart. Les càntabres s'han fet fortes a casa i han aconseguit resultats sorprenents guanyant dos dels gallets de la categoria i empatant en les seves dues sortides, contra Castelldefels i Taburiente. A priori tots dos equips estan en un bon moment, havent disputat les santcugatenques el seu millor partit de la temporada la passada setmana a casa contra el Club de Campo.

El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, parla de la dificultat del rival i de la necessitat de repetir la bona actuació de la jornada passada per puntuar a Santander.

Joan Vidal

És l'equip més sorprenent en quant a resultats. Han guanyat el Valdeluz i l'Egara. Serà un partit complicat.


Sense cap baixa, l'equip de Joan Vidal visita les instal·lacions càntabres amb intenció de ser el primer de puntuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.