El PHCSC i l'Alcoi es veuen les cares en el debut dels santcugatencs al pav2


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí busca el primer triomf com a local, aquest dissabte contra l'Alcoi

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí busca el primer triomf com a local, aquest dissabte contra l'Alcoi

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí rep l'Alcoi en el primer partit com a local dels santcugatencs a Primera Divisió. Els vermell-i-negres van guanyar (2-3) l'Alcobendas en la primera jornada de la temporada i busquen repetir, a casa, la bona gesta feta a Madrid.

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat debuta aquest dissabte com a local a la Primera Divisió. L'equip de Lluís Galbas arriba a la cita després de treure un magnífic resultat (2-3) de la complicada pista de l'Alcobendas. Els vermell-i-negres van fer un excel·lent partit amb gols d'Eloy Gaspar, Xavi Rubio i Bernat, i únicament van patir en els instants finals. De la seva banda, l'Alcoi també va començar el nou curs amb victòria. Els valencians van superar (8-4) el Dominicos amb cinc dianes d'un dels seus homes, César Candanedo. Aquest bon moment de forma dels vermell-i-negres s'ha traduït també durant la setmana d'entrenaments i és que, segons el mateix Galbas, el seu equip s'ha preparat millor que mai i arriba amb molt bones sensacions contra un rival, això sí, amb grans objectius.

Lluis Galbas

L'afrontem amb la confiança de la feina ben feta. La gent està animada, hem entrenat molt bé. L'Alcoi és un partit complicat perquè la seva aspiració és pujar a OK Lliga.


El matx entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Alcoi es disputa al pav 2 de la Rambla del Celler, dissabte a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.