El San Pablo Valdeluz posa a prova la capacitat de reacció del Junior


  • Comparteix:

El Junior vol tornar al camí de la victòria / Font: Enrico Hockey

El Junior vol tornar al camí de la victòria / Font: Enrico Hockey

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba juga aquest diumenge contra el San Pablo Valdeluz, novè classificat de la Divisió d'Honor, a la recerca d'una victòria que li retorni les bones sensacions després de l'ensopegada al camp del líder, la Reial Societat de Sant Sebastià. Les santcugatenques no poden fallar si volen mantenir la segona plaça de la lliga.

Prohibit abaixar els braços. El Junior femení està obligat a guanyar aquest diumenge per recuperar la confiança perduda a Sant Sebastià on va perdre una oportunitat d'or per situar-se líder de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres, que encadenaven set triomfs consecutius, van caure a mans de la totpoderosa Reial Societat que és el rival a batre de la competició. Les santcugatenques són segones, però estan empatades amb un Club de Campo que amenaça amb treure aquesta posició privilegiada al Junior. El rival, el San Pablo Valdeluz, és novè a la taula, però és més perillós del que pot semblar, i és que es juga les últimes opcions de passar el tall de la primera volta en el grup de les primeres classificades. El tècnic del Junior, Joan Vidal, explica que el partit d'aquest diumenge té certes similituts amb el de la jornada passada.

Joan Vidal

Es trobarem un equip que competirà al límit, perquè les seves opcions d'entrar amb el grup de dalt passen per guanyar aquesta setmana.


Pel matx contra les madrilenyes, Vidal disposa de tota la seva plantilla al complet. El partit es disputa a l'Estadi Lluís Serrahïma, diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.