El Patí Hoquei vol reafirmar el seu bon moment amb un triomf a Galícia


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol la quarta victòria consecutiva

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol la quarta victòria consecutiva

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte la pista corunyesa del Dominicos en la 8a jornada de la Primera Divisió. El conjunt de Lluís Galbas, que encadena tres victòries consecutives, ja és segon en una lliga dominada amb mà de ferro pel filial del FC Barcelona. En qualsevol cas, Galbas recorda que el Patí Hoquei és un club formador, i que el fet d'estar a la zona alta de la classificació és un afegit.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat posa a prova un dels millors moments de la història del seu primer equip contra el Dominicos. El pavelló de Monte Alto, a La Corunya, és el següent escenari d'una trajectòria que està duent el Patí Hoquei a les posicions d'ascens a Ok Lliga. De fet, a hores d'ara, el conjunt que ascendiria en primera posició seria el santcugatenc, tenint en compte que és segon amb 15 punts i el líder, el Barça B, no pot pujar per la seva condició de filial. Malgrat tot, el tècnic, Lluís Galbas, ja ha remarcat que els resultats estan sent millors dels previstos i que els objectius del club passen per seguir garantint la continuïtat de la base. La bona posició a la classificació és un component positiu, però no una prioritat.

Lluís Galbas

Hem d'anar sumant jugadors, anar incorporant jugadors per a temporades futures del club, que tingui una base sòlida. Si estem a dalt no renunciarem, però no és el que busquem primer.


El rival ha sumat tres victòries en set jornades, tot i arribar a aquest partit després d'haver plantat cara en l'anterior compromís a l'Alcobendas a domicili. L'últim triomf gallec es remunta a la cinquena jornada, quan es va desfer d'un rival directe, el Sant Feliu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.