Úrsul i Serrahima debuten a la Copa del Món júnior amb derrota contra França

Marc Serrahima, en una acció amb el Junior / Font: Enrico Hockey

La selecció espanyola júnior d'hoquei herba, amb els jugadors del Junior Guim Úrsul i Marc Serrahima a les seves files, inicia la Copa del Món amb derrota davant França (3-4). El partit, corresponent a la primera jornada del grup B, ha estat ajustat fins al final. A set minuts per a la conclusió, Ricardo Sánchez retallava distàncies amb el tercer gol espanyol, però els de Xavi Arnau no han pogut acabar empatant. Aquest dissabte Espanya descansa i diumenge disputarà la segona jornada contra Austràlia.