El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya a Dominicos i es manté segon

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma una important victòria (4-6) a la pista del Dominicos gallec a la 8a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han sabut aguantar l'embranzida del rival quan el partit estava empatat a tres i han aconseguit endur-se els tres punts en una de les pistes més complicades de la categoria.

Dos gols de Bernat Tobias, i un de Pablo Soler, Xavier Rubio i Marco Aguarón, a més d'un altre en pròpia porta dels gallecs, han donat els tres punts al conjunt santcugatenc. El partit ha començat bé per als de Lluís Galbas amb el primer gol visitant, i malgrat que han vist com el Dominicos els empatava, han pogut marxar al descans amb dos gols més i un avantatge d'un gol a tres en el marcador.

En el segon temps, el Dominicos ha sortit amb força i ha aconseguit empatar el partit. Però de nou els santcugatencs s'han posat les piles i i han decantat el partit al seu favor amb tres gols que els hi donen un victòria molt important a la pista del Dominicos.

Lluís Galbas

Tenen bons jugadors, però la seva actitut a la pista no és bona. Hem tingut moltes ocasions i podriem haver fet algun gol més segur.

Amb el triomf els santcugatencs són segons a la taula amb 18 punts, segueixen en zona d'ascens a Ok Lliga i la següent setmana reben l'Areces quart, amb 15 punts.