El femení del Junior supera in extremis un San Pablo Valdeluz molt guerrer


  • Comparteix:

El femení del Junior guanya (3-2) el San Pablo Valdeluz a la 10a jornada de Divisió d'Honor. El millor del partit per a les santcugatenques ha estat la victòria final en un matx en què han estat absents fins al minut 15 del segon temps. Dos gols de Maria Romagosa i un de Stephanie Riordan han permès la remuntada davant un combatiu San Pablo Valdeluz que es jugava les opcions d'entrar a la Copa de la Reina i de poder lluitar pel títol de Lliga.

Del primer temps només es pot destacar una ocasió per cada banda. Les madrilenyes han estat molt contundents en el mig camp, ofegant la sortida de bola local i han aconseguit ficar a les santcugatenques en terreny propi. El mal primer temps, que ha acabat sense gols, ha donat pas a una segona part que seguia el mateix guió, però que ha mostrat molt més encert cara porteria. Han estat les visitants les que s'han avançat amb un gol de Victòria Vivón aprofitant una jugada per banda dreta.

Un gol que no ha fet reaccionar les santcugatenques, que han vist com Lola Riera feia el segon després d'un penal còrner. El matx es posava molt coll amunt per a les de Joan Vidal i semblava que seria la segona derrota consecutiva de la temporada, però les Romagosa, Puig i companyia s'han posat les piles i Riordan ha aprofitat una bola morta dins l'àrea per retallar distàncies i donar esperances al seu equip. Seguidament ha estat Romagosa qui ha fet el segon en un penal còrner, i quan les visitants jugaven amb nou per dues exclusions, una gran jugada d'equip del Junior ha estat culminada per Romagosa en el segon pal, fent possible així la remuntada.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, afirma que al marge de la victòria, el partit és per oblidar.

Joan Vidal

El partit ha estat horrorós, el pitjor de l'any. La remuntada et dona els punts però el partit és per tirar a les escombraries.


La victòria deixa les santcugatenques segones, a un sol punt de la Reial Societat de Sant Sebastià que ha empatat a zero en el camp del Club de Campo madrileny. La següent jornada, que tanca la primera volta, visiten el Castelldefels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.