El Junior femení jugarà la segona fase pel títol de lliga a la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El Junior femení disputarà la segona fase de la lliga pel títol / Font: Enrico Hockey

El Junior femení disputarà la segona fase de la lliga pel títol / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba lluitarà pel títol de Divisió d'Honor. L'equip santcugatenc, segon a falta d'una jornada, s'ha assegurat ser al grup capdavanter de la categoria, format per sis equips que competiran pel campionat a la fase final. Els quatre primers d'aquesta segona fase disputaran el play-off per al títol.

El Junior tancarà la primera fase de la competició aquest diumenge al camp del Castelldefels. L'únic al·licient del matx que tenen les blau-i-negres és guanyar per mantenir la segona plaça o pujar fins a la primera en cas de derrota del líder, la Reial Societat. En qualsevol dels dos casos, les de Joan Vidal serien cap de sèrie a la Copa de la Reina i no es creuarien amb l'equip basc fins a la final.

El Junior disputarà la segona fase davant la Reial Societat, Club de Campo, Polo, Atlètic de Terrassa amb els punts acumulats en els enfrontaments directes entre aquests conjunts. La darrera plaça, la sisena, se la disputaran RS Tenis, Egara i Taburiente aquest diumenge. Les blau-i-negres iniciaran la segona fase amb sis punts si es classifica l'Egara o amb vuit si RS Tenis o Taburiente són els darrers classificats.

L'entrenador del Junior, Joan Vidal, valora la bona feina de les seves jugadores en aquest primer tram de temporada, però creu que han de millorar en el joc.

Joan Vidal

Hem d'aconseguir ser més regulars durant els partits. Els equips de la segona fase es reforçaran.


El Junior tanca l'any a Castelldefels i a partir del gener disputarà el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, però no l'Estatal per problemes econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.