El femení del Patí Hoquei espera la permanència a Ok Lliga


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei vol continuar amb el bon ritme d'aquest tram inicial de temporada

El masculí del Patí Hoquei vol continuar amb el bon ritme d'aquest tram inicial de temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí afronta el segon tram de la temporada amb la mirada posada a l'OK Lliga, Per contra l'equip femení es manté instal·lat a la zona tranquil·la de l'OK Lliga.

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tornat a l'OK Lliga aquesta temporada i ho està fent amb pas ferm. L'equip ha patit molts canvis amb l'arribada de la davantera colombiana Carolina Escobar i les porteres Marta Nache i Cristina Elié. Unes incorporacions que han respost molt bé a l'exigent categoria. De moment l'equip ocupa la vuitena plaça amb 9 punts. L'assignatura pendent és com a visitants on el Patí Hoquei encara no ha guanyat cap matx. L'equip torna a la lliga el dissabte 11 de gener quan rebran el Traviesas, cuer de la categoria sense punts.

I del conjunt femení passem al masculí que s'ha convertit en la sorpresa de Primera Divisió. L'arribada a la banqueta de l'experimentat tècnic Lluís Galbas és un dels factors que expliquen el bon moment del conjunt vermell-i.negre. Un projecte ambició amb gent jove i jugadors experimentats com Eloy Gaspar i Ramón Gascón. Els santcugatencs ocupen la segona plaça amb uns números d'ascens. 7 victòries i dues úniques derrotes. Tot i les xifres, el Patí Hoquei haurà de lluitar de valent contra l'Alcoi, el Mataró i el Manlleu per les tres places que donen dret a pujar de categoria.

Els santcugatencs patiran en aquest segon tram de temporada una baixa important la del jugador Marco Aguarón, un dels jugadors més determinants de l'atac vermell-i-negre. Aguarón marxa a l'estranger per estudis.

El Patí Hoquei torna a la competició el 12 de gener quan visita l'Arenys de Munt, rival de la part baixa. Un conjunt, el vermell-i-negre, que vol donar el salt definitiu a l'elit de l'hoquei patins estatal.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.