L'hoquei herba del Junior continua la seva progressió i vol un títiol al 2014


  • Comparteix:

Maria Romagosa és la golejadora del Junior femení d'hoquei herba

Maria Romagosa és la golejadora del Junior femení d'hoquei herba

L'ambiciós projecte del Junior tanca l'any amb un títol sota el braç. Per primera vegada en 20 anys, l'entitat ha sumat una competició oficial amb el Campionat de Catalunya femení. El club blau-i-negre segueix lluitant per demostrar que pot ser un dels grans de l'hoquei estatal.

Si hi ha una disciplina en què Sant Cugat està adquirint notorietat i competitivitat a nivell estatal, aquesta és l'hoquei herba. El Junior està recollint els fruits d'un ambiciós projecte en què excel·lir en la formació ha donat pas a un gran nivell competitiu. De fet, el club ha assolit el primer titol oficial en 20 anys. El Junior femení de Joan Vidal és el millor de Catalunya, o així ho diu el Campionat que s'ha endut a principis d'aquesta temporada després de vèncer el Polo a la final. Per al 2014 el repte passa per les dues grans competicions estatals, la Divisió d'Honor i la Copa de la Reina, on espera vèncer el seu gran rival, la seva gran bèstia negra, la Reial Societat.

Els nois, de la seva banda, mantenen el procés de canvi originat en l'adéu de Fede González com a entrenador després d'algunes temporades. L'arribada d'un home mediàtic com Jorge Dabanch ha canviat la metodologia, i amb aquest procés d'adaptació els santcugatencs acaben l'any setens, a un lloc de classificar-se entre el grup que competirà pel títol. El gran objectiu de Dabanch des d'inici de temporada i una petició important per aquestes festes nadalenques.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.