Pablo Aguarón i Pol Galbas, dos santcugatencs triomfant a l'OK Lliga


  • Comparteix:

Aguarón en la seva etapa amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat

Aguarón en la seva etapa amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Vilafranca de Pablo Aguarón i el Calafell de Pol Galbas han fet dos bons inicis de temporada a l'OK Lliga ajudats pels dos jugadors santcugatencs que enguany han fet el salt a la màxima categoria estatal. Galbas, procedent del Barça B, ha anotat sis gols en el seu primer curs a l'OK Lliga, mentre que Aguarón, procedent del Patí Hoquei Club Sant Cugat, n'ha marcat cinc tot i patir una lesió.

L'OK Lliga té aires santcugatencs. Aquest estiu, Pol Galbas i Pablo Aguarón van fer el salt a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal i els dos jugadors no han deixat a ningú indiferent. El Calafell de Galbas és vuitè a la classificació i el santcugatenc ha contribuït a aquest resultat anotant sis dianes en els 11 partits que ha disputat. Precisament, l'exjugador del FC Barcelona B, va tancar l'any marcant dues dianes en la golejada (10-4) del Calafell contra el Vilanova. Galbas creu que la seva adaptació al club i a la categoria ha estat molt ràpida.

Pol Galbas

Tot ha anat molt ràpid. Més del que m'esperava. Cada vegada em sento més a gust a la nova categoria.


El jugador del Calafell assegura que la intensitat amb què es juguen els partits i l'alt nivell dels porters és el que més canvia de Primera Divisió a l'OK Lliga. De la seva banda, Aguarón va tornar al Vilafranca després de jugar un any a casa, al pav 2 de la Rambla del Celler. El santcugatenc va començar la lliga amb molt bons números i el conjunt penedesenc és 10è a la competició, però una lesió l'ha privat de seguir la progressió. El santcugatenc va ser operat d'un síndrome compartimental als tibials i no juga des del mes de novembre. El seu retorn es produirà els pròxims dies i de forma progressiva, segons Aguarón, que assegura trobar-se bé amb l'equip i aportar encara més al conjunt vilafranquí.

Pablo Aguarón

A banda de la lesió, jo m'he trobat bé a l'equip. Ara quan torni a les pistes espero donar més del que he donat els primers partits.


Aquest divendres el jugador santcugatenc s'incorporarà als entrenaments però a un ritme diferent al de la resta de companys.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.