El Patí Hoquei debatrà en junta ser la seu de la Copa del Príncep


Temes relacionats

El PHCSC no organitzarà la Copa Príncep però té opcions de jugar-la (10/gen/13)


  • Comparteix:

El pav 2 santcugatenc podria acollir la Copa del Príncep

El pav 2 santcugatenc podria acollir la Copa del Príncep

El Patí Hoquei Club Sant Cugat debatrà en junta directiva acollir la Copa del Príncep, tal com ho ha assegurat el president del club, Francisco Marzá, a Cugat.cat. La nova junta es reunirà a finals de gener o principis de febrer per avaluar la situació i decidir si és viable organitzar aquesta competició. En cas de fer-ho, el primer equip de l'entitat hi participaria de forma matemàtica, malgrat que ara és segon i també hi competiria si fos a una altra seu.

A la segona temporada en la història del club a Primera Divisió, el Patí Hoquei podria plantejar-se també per segon cop consecutiu ser la seu de la Copa del Príncep. El curs passat, l'entitat, dirigida llavors per Miquel Soler, va decidir finalment no presentar candidatura per manca de suport econòmic. Un any més tard, el nou màxim mandatari del club, Francisco Marzá, ha reconegut a Cugat.cat que s'ha esmentat aquesta possibilitat i que es debatrà a la propera reunió de la junta directiva. El principal escull serà, de nou, la vessant econòmica.

Francesc Marzá

Ho hem de debatre a la propera junta, però és un tema que estarà sobre la taula. És molta feina, el factor econòmic és un dels factors que ens fa parlar-ho més.


La Copa del Príncep es disputarà durant el segon cap de setmana de febrer, i reunirà els tres millors equips de la competició i el club organitzador. En cas que l'equip que aculli el torneig estigui entre els tres primers serà el quart qui completi el quadre. En qualsevol cas, si el Patí Hoquei desestima l'opció d'organitzar la Copa també tindria opcions de ser-hi. I és que, quan resten quatre jornades per a la fi de la primera volta, l'equip dirigit per Lluís Galbas és segon amb dos punts de marge sobre el tercer i quart classificats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.