Patí Hoquei i Mataró empaten i s'apreta la classificació a la Primera Divisió


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) empata (2-2) contra el CH Mataró a la 11a jornada de Primera Divisió. El matx ha tingut una part per cada equip, sent els visitants dominadors en els primers minuts i els santcugatencs en el segon temps. El punt deixa els mataronins líders amb 23 punts i els santcugatencs amb 22, empatats a punts amb altres quatre equips.

Després de la contundent derrota a Arenys, els santcugatencs havien de donar un canvi a la seva imatge i ho han aconseguit davant un dels equips punters de la categoria. El CH Mataró s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Eric Florenza, que ha neutralitzat David Yepes aprofitant una bola rebutjada pel porter. Semblava que s'arribaria al descans amb taules, però de nou els visitants s'han avançat amb un perfecte contraatac culminat per Pau Castellví.

En el segon temps els santcugatencs han sortit a per el partit en busca de l'empat i les ocasions han començat a arribar de banda vermell-i-negre. Ha estat Brandon Carrara el que ha fet el gol de l'empat també amb un gran contraatac, que ha servit per posar les taules en el marcador. En els darrers minuts tots dos equips han tingut opcions d'endur-se la victòria, però el marcador no s'ha mogut més.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluis Galbas, creu que l'empat contra el Mataró servirà per donar confiança el seu equip.

Lluís Galbas

Més que el punt aconseguit valoro haver recuperat sensacions i agafar confiança de cara el que queda.


La següent jornada el santcugatencs visiten el Sant Feliu, 8è classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.