Un Patí Hoquei masculí irregular cau derrotat a Sant Feliu


  • Comparteix:

El Patí Hoquei masculí ha caigut a la pista del Sant Feliu / Font: Shum Maçanet

El Patí Hoquei masculí ha caigut a la pista del Sant Feliu / Font: Shum Maçanet

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí cau derrotat (8-5) a la pista del Sant Feliu a la jornada 12 de Primera Divisió. Els santcugatencs han encaixat un 3 a 0 inicial que els ha deixat sense gaire opcions de remuntar el matx. Els de Lluís Galbas encara mantenen opcions de classificar-se per a la Copa del Príncep.

Els santcugatencs han tingut un inici molt fluix i han encaixat un 3 a 0. Un penal i dues accions desafortunades s'han convertit en un cop dur per als de Lluís Galbas. Abans de finalizar el primer temps, els vermell-i-negres han reduit distàncies. A la represa intercanvi de gols entre tots dos equips, però sempre els locals han matingut una diferència de dos gols deixant el definitiu 8 a 5. Xavi Rubio, Eloy Gaspar i David Yepes per partida doble han estat els golejadors del matx. L'entenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas, destaca el treball fet per l'equip.

Lluís Galbas

Hem tingut algunes errades que ens han fet perdre el partit.


El Patí Hoquei continua a la part alta de la taula i dissabte rebrà el Barça B, partit que tancarà la primera volta de campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.