Guillem Pérez, relleu de Paüls, a la selecció espanyola sub 20 d'hoquei patins


  • Comparteix:

Guillem Pérez al centre de la imatge

Guillem Pérez al centre de la imatge

El santcugatenc Guillem Pérez, actual entrenador de l'Sferic de Terrassa d'OK Lliga Femenina i segon entrenador de Quim Paüls en aquesta categoria els dos últims anys, és a partir d'ara el nou seleccionador espanyol sub 20.

Guillem Pérez, que fins ara era la mà dreta de Quim Paüls en aquest equip, assumeix les regnes de la selecció sub 20 amb il·lusió i convençut que ho ha d'aprofitar al màxim. El seu segon serà el nou seleccionador sub 17, Ivan Sanz, tècnic amb experiència que ha passat per SHUM Maçanet, Igualada i Mataró.

En el seu palmarès amb la selecció espanyola sub 20, Pérez compta amb un subcampionat d'Europa i un subcampionat del Món. El marge que queda per millorar aquestes classificacions és tot un repte per a Pérez, que comença aquesta any amb l'Europeu.

Guillem Pérez

Portem tres anys sense guanyar l'Europeu i aquest any hem d'aconseguir aquest repte amb molta feina i humilitat.


Des d'ara i fins al juny tindran lloc els diferents controls per fer la convocatòria definitiva de jugadors que disputarà el Campionat d'Europa on és possible que hi hagi novetats. Preguntat per la possibilitat que hi hagi presència santcugatenca en aquesta o en futures convocatòries, Guillem Pérez diu que és aviat.

Guillem Pérez

El Sant Cugat està treballant bé fa anys i té molts bons jugadors però encara és d'hora per saber què farem.


El tècnic de Sant Cugat compaginarà les funcions de seleccionador espanyol amb les d'entrenador del femení de l'Sferic Terrassa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.