El Patí Hoquei es classificarà per a la Copa si venç i Shum i Manlleu no ho fan


  • Comparteix:

El Patí Hoquei disputa una última jornada apassionant

El Patí Hoquei disputa una última jornada apassionant

El Patí Hoquei Club Sant Cugat necessita vèncer el FC Barcelona B i esperar que Shum Maçanet i Manlleu no ho facin contra Areces i Mataró respectivament per classificar-se per a la Copa del Príncep. Els santcugatencs tanquen la primera volta amb 22 punts, a un de la quarta posició. La competició del KO es durà a terme el segon cap de setmana de febrer a Alcoi.

El Patí Hoquei ja té clars els números que necessita per ser a la Copa del Príncep per primera vegada a la seva història. Els santcugatencs han perdut pistonada en la cursa per ser-hi després de les tres últimes jornades, en què només han sumat un punt. Així doncs els vermell-i-negres arriben a la jornada definitiva sisens, amb 22 punts, els mateixos que el cinquè, el Manlleu, i a dos del quart, el Shum Maçanet. Són els de la Selva els que a dia d'avui ostenten l'última plaça de classificació, tenint en compte que l'organitzador, l'Alcoi, és tercer. El segon és el Barça B, amb 25 punts, i lidera la taula el Mataró, amb 26.

D'aquesta manera, si els santcugatencs vencessin el Barça B els igualarien en punts, amb 25, però estarien darrere seu a menys que vencessin per més de 22 gols, una opció inabastable. Per tant, haurien d'esperar que Shum Maçanet i Manlleu no guanyessin. El Manlleu juga contra el Mataró, que encara no té la classificació matemàtica per la Copa, però el Maçanet rep l'Areces, que malgrat tenir minses possibilitats estan pràcticament fora de la competició.

Amb tot, el que té més opcions és l'equip de la Selva, l'únic que depèn de si mateix. En qualsevol cas, el jugador del Patí Hoquei, Adrià Pinto, assegura en declaracions al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que les posicions són importants al final de temporada.

Adrià Pinto

Pensen en guanyar dissabte el Barça i esperar resultats. Si podem ser a la Copa del Príncep perfecte, però l'objectiu és ser-hi al final de temporada.


En aquesta apassionant darrera jornada, es dóna la curiosa situació que els sis equips que encara es disputen les tres places que resten, amb l'Alcoi classificat com a organitzador, s'enfronten entre sí. Un d'aquests tres enfrontaments, el que ha de fer vibrar el pav 2 de la rambla del Celler aquest dissabte a les nou, el Patí Hoquei Club Sant Cugat-FC Barcelona B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.