El Junior posa contra les cordes el totpoderós Polo però acaba empatant


  • Comparteix:

El Junior empata (2-2) amb el Polo en un partit on els santcugatencs han fet una exhibició física i tàctica per guanyar una de les millors plantilles de la lliga, però els barcelonins han acabat empatant en la darrera jugada del matx. Gerard Garcia, de penal córner, i Nil Marí han fet els gols locals mentre que Salva Piera i Alex Casasayas han marcat per als visitants.

El Junior ho ha fet tot per tenir el premi de la victòria, però el Polo li ha tret la il·lusió en el darrer sospir. Els santcugatencs han fet una primera part sensacional basada en un desplegament físic excel·lent. Saborit i Cañas han anul·lat per complert les estrelles barcelonines, Xavi Lleonart i Alex Casasayas, el mig del camp ha rutllat a la perfecció i els gols han estat la cirereta d'un gran primer temps local.

El premi gros ha arribat després d'un penal córner que ha executat de manera brillant Gerard Garcia. Els santcugatencs tenien contra les cordes el Polo i Nil Marí ha tornat a colpejar els barcelonins amb la segona diana local. El jugador blau-i-negre ha fet una jugada excel·lent per la banda dreta i ha resolt amb serenitat davant del porter rival.

A la represa, les forces del Junior han minvat i el Polo ha guanyat terreny. Després d'un primer avís, Salva Piera ha retallat distàncies amb un bon xut. El Polo sotmetia un conjunt santcugatenc que responia al contraatac. En el minut 22, Mauri Carrió ha fet gala dels seus magnífics reflexes i ha salvat l'empat amb una aturada brillant. Els locals s'han refet i han pogut sentenciar mitjançant dos penals córner, però han errat en l'execució.

Amb el temps gairebé complert i amb els dos punts al sarró blau-i-negre, el Polo ha disposat de tres oportunitats per empatar. La primera, amb una rematada al pal, la segona, amb u contra u amb el porter, i la tercera, després de tres penals córner consecutius molt protestats per la parròquia santcugatenca. A la tercera, Alex Casasayas ha fet l'empat definitiu. El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, creu que el resultat és molt bo tot i que té un sentiment amarg per com ha acabat el matx.

Jorge Dabanch

El sabor és una mica amarg, però és un resultat que hauria firmat abans de començar la jornada.


Amb el punt sumat, el Junior se situa sisè i ja és en les places que donen accés a la lluita pel títol. Però la bona feina feta aquest diumenge ha de seguir en les dos finals que li queden al Junior, contra el Jolaseta i l'Atlético San Sebastián.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.