El Patí Hoquei femení torna a guanyar després de dues jornades sense fer-ho

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení torna al camí del triomf després de dues jornades i segueix caminant cap a la permanència. Les santcugatenques s'han desfet de l'Igualada (3-1) en la 15a jornada d'Ok Lliga amb dos gols de Blanca Soldevila i un d'Ariadna Masmitjà. Un dels noms propis del partit ha estat el de la portera santcugatenca Cristina Eliè, que s'ha mostrat molt sòlida sota pals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix donant passos cap a la permanència. Les de Pep Mateo s'han desfet amb solidesa i certa comoditat de l'Igualada. Tots dos conjunts han tardat poc en perdre's el respecte, han començat a crear algunes ocasions i fins i tot s'ha vist un xut al pal per part de les visitants. Cristina Eliè ha començat a donar mostres de la seva inspiració, erigint-se com un mur davant les escomeses de les de l'Anoia.

Ara bé, una jugada trenada amb creativitat per part de les de Sant Cugat l'ha rematat Blanca Soldevila amb un xut col·locat. Després del descans les de Mateo han sortit més endollades, i prova d'això ha estat que a la primera jugada Ariadna Masmitjà ha fet el segon després d'una jugada plena de rebots.

Quan restaven quatre minuts i mig per al final del matx, Blanca Soldevila ha tornat a marcar deixant vist per sentència el matx. L'Igualada ha retallat distàncies a través de Laura Salvadó, però no ha pogut posar la por el cos a les de Sant Cugat, que s'han acabat enduent el matx. El tècnic de l'equip, Pep Mateo, celebra la victòria i el paper de les jugadores poc habituals.

Pep Mateo

Estan entrant més les del B, les veig més preparades, i hem pogut aguantar el resultat.

El Patí Hoquei suma 22 punts i segueix a la part tranquil·la de la classificació.