Les noies del Junior busquen fer caliu entre l'afició amb un Sopar de Gala


  • Comparteix:

Imatge del cartell

Imatge del cartell

El femení de Divisió d'Honor del Junior organitza el primer divendres de març el 1r Sopar de Gala adreçat a la secció d'hoquei del club. El propòsit d'aquesta inciativa és agrair a l'afició el suport rebut fins ara, alhora que conviden als qui encara no han presenciat un partit a sumar-s'hi en el tram més important de la temporada, quan l'equip de Joan Vidal pot disputar el play-off pel títol de lliga.

Arriba l'hora de la veritat per al femení d'hoquei herba del Junior i l'equip ha decidit conquerir nous seguidors i fer club per afrontar la segona part de la temporada. Les blau-i-negres aspiren a lluitar pel títol de lliga però abans ho haurà de certificar en la segona fase del campionat.

Tot i que el sopar també servirà per celebrar els títols aconseguits aquesta temporada, el català de sala i d'hoquei herba, no és que vulguin fer Pasqua abans de Rams. El principal missatge és, com diu la jugadora del primer equip Cristina Guinea, d'agraïment i de crida als qui encara no han tret el cap en un partit de divisió d'honor.

Cristina Guinea

Necessitem suport però també és per fer club. És una bona idea i esperem que surti bé per fer-ho cada any.


Com a mostra d'agraïment, les jugadores del primer equip serviran el sopar als assitents, que hauran de portar alguna cosa de color vermell. Les organitzadores, que desitgen que la iniciativa tingui continuïtat, esperen un centenar de persones per començar a fer caliu a la secció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.