La potència i l'agressivitat de Belén Soria reforçarà el femení del Patí Hoquei


  • Comparteix:

Andrea Belén Soria, nova jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Andrea Belén Soria, nova jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení fitxa l'argentina Andrea Belén Soria per al tram final de l'OK Lliga. Soria arriba al conjunt santcugatenc procedent del Liceo de la Corunya on hi va jugar durant dues temporades. La nova jugadora del Patí Hoquei debutarà amb la samarreta vermell-i-negra aquest dilluns en un partit amistós contra el Girona.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení encara el tram final del curs amb una cara nova, la de Andrea Belén Soria. La jugadora argentina ha estat fent proves i entrenaments amb l'equip de Pep Mateo durant els últims quinze dies i el cos tècnic ha decidit que formi part de la plantilla vermell-i-negre.

Soria es va oferir al Patí Hoquei aquest estiu, quan la seva parella, el jugador del FC Barcelona d'hoquei patins Matías Pascual, va fitxar pel club blaugrana, però fins ara l'entitat vermell-i-negra no ha cregut oportú incorporar-la a la disciplina santcugatenca. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Pep Mateo, explica les virtuts defensives de la seva nova jugadora.

Pep Mateo

És una llançadora molt potent i molt agressiva en defensa. És ràpida i té expèriència.


Soria va jugar a l'Argentina fins que Pascual va fitxar pel Liceo de la Corunya. Aleshores, la nova jugadora santcugatenca va jugar pel club gallec on formava part de la primera plantilla.

En aquest curs, Soria no estava jugant en cap equip i ha acabat fitxant pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, amb qui debutarà aquest dilluns en un amistós a Girona. El primer partit oficial de la nova jugadora santcugatenca podria ser el cap de setmana vinent a la pista de l'Sferic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.