El Junior ha de fer-se fort a casa per aspirar a entrar al playoff pel títol de lliga


  • Comparteix:

Els jugadors del Junior volen sumar més triomfs aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Els jugadors del Junior volen sumar més triomfs aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba afronta la segona fase de la Divisió d'Honor amb l'objectiu de finalitzar entre els quatre primers de grup per entrar al playoff pel títol de lliga. Els santcugatencs acumulen un punt de la primera fase i es troben a quatre de l'objectiu. Els de Jorge Dabanch jugaran tres partits com a locals i dos de visitants.

Després d'assegurar-se la permanència a Divisió d'Honor, el Junior ha entrat en el grup dels equips que opten a classificar-se per al playoff pel títol de lliga. Els santcugatencs ja coneixen el seu calendari. Els blau-i-negres visiten el camp de l'Egara, líder, i el Polo, segon, en dos enfrontaments molt complicats. Per contra rebran la Complutense, cinquena, l'Atlètic Terrassa, tercer, i el Club de Campo, quart. L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, destaca que les opcions de classificació s'han de certificar com a locals.

Jorge Dabanch

Hem de guanyar els tres partits de casa i buscar algun punt en els dos desplaçaments.


Abans d'iniciar la segona fase de la Divisió d'Honor, el Junior juga aquest divendres els quarts de final de la Copa del Rei davant l'Atlètic de Terrassa a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.