El Patí Hoquei pensa que el partit a partit és el millor camí per arribar al play-off


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Eloi Gaspar, que serà dubte fins darrer moment per uns problemes físics

Imatge d'arxiu d'Eloi Gaspar, que serà dubte fins darrer moment per uns problemes físics

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita el Jolaseta basc aquest dissabte a les set de la tarda a la 18a jornada de Primera Divisió. Els de Lluís Galbas venen de perdre contra un rival directe per l'ascens com és el Manlleu i esperen tornar amb un resultat positiu contra un Jolaseta que és avantpenúltim amb 12 punts.

La visita al Jolaseta ha de servir perquè els santcugatencs tornin al camí de la victòria després de la dolorosa ensopegada a casa contra un rival directe, el Manlleu. Una derrota que allunya els de Lluís Galbas dels llocs d'ascens, tot i que estan a quatre punts del tercer classificat, que precisament és el conjunt osonenc.

De la seva banda, el Jolaseta és avantpenúltim amb 12 punts i està a vuit punts de la permanència que marca l'Arenys de Munt amb 20. En el partit d'anada, va caure golejat en el pav 2 de la Rambla del Celler per 4 gols a 0. El porter del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Ramón Gascón, destaca que el seu equip no vol mirar més enllà del partit contra el Jolaseta, tot i ser conscients que no poden fallar.

Ramón Gascón

Cada partit que juguem fins el final fa que si el guanyem podem lluitar per l'ascens i si no, potser se'ns esfuma. Però volem anar partit a partit i guanyar.


El matx es disputa aquest dissabte a les set del vespre en el Poliesportiu de Jolaseta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.