La loteria dels penals classifica el Club de Campo i elimina el Junior femení


  • Comparteix:

El Junior ha caigut contra les locals, el Club de Campo / Font: Enrico Hockey

El Junior ha caigut contra les locals, el Club de Campo / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba cau eliminat de la Copa de la Reina després de perdre als penals contra el Club de Campo. Els setanta minuts reglamentaris han acabat amb empat a un gol, però les amfitriones han estat més encertades des del punt fatídic. Després d'aquesta dolorosa derrota, les jugadors de Joan Vidal se centren a partir d'ara, únicament, en la lliga.

La sort no s'ha aliat amb el Junior femení, aquest migdia al Club de Campo de Madrid. Les blau-i-negres han fet un excel·lent treball durant els setanta minuts del partit, però han acabat caient amb l'equip amfitrió a la tanda de penals. Quan no s'havia complert el minut dos del partit, les santcugatenques han trobat el premi del gol després de resoldre una pilota embolicada dins l'àrea.

A partir d'aquest instant, el Junior se n'ha anat enrere i ha defensat com ha pogut les escomeses madrilenyes. Stephie Riordan podria haver ampliat el caseller blau-i-negre, però no ha estat encertada culminant un contraatac. En el minut 20 de la primera meitat, el Club de Campo ha empatat amb una bona rematada d'una jugadora madrilenya.

A la represa, la tònica del duel ha estat semblant. Les amfitriones han estat sotmetent un Junior sòlid i les santcugatenques només sortien al contraatac. Els dos equips podrien haver desnivellat el resultat amb oportunitats amb penals còrner, però l'empat en el lluminós no s'ha mogut.

La tanda de penals ha acabat amb empat a dues dianes, però en el cara o creu final el Club de Campo ha acabat guanyant. Les madrilenyes han anotat la seva oportunitat i Maria Romagosa ha fallat el seu penal. El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que no s'ha d'analitzar el resultat final i reconeix la bona feina del seu equip.

Joan Vidal

L'anàlisi l'hem de fer sobre el partit, i no sobre el desenllaç final. Pel que fa al partit, estic relativament content.


Ara, l'equip de Joan Vidal torna a Sant Cugat amb les mans buides i se centrarà, a partir de la setmana vinent, amb el tram decisiu de la lliga: la lluita per al títol de Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.