El Patí Hoquei Sant Cugat encaixa una dolorosa derrota a la pista del Jolaseta

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'allunya de les posicions d'ascens en caure (3-1) a la pista del Jolaseta en la 18a jornada de Primera Divisió. Els vermell-i-negres s'han vist sorpresos per un equip en posicions de descens que s'ha avançat en el primer temps i que ha sentenciat en el final del segon.

El Jolaseta ha sortit al partit conscient que havia de mossegar des de l'inici i en els quatre minuts de joc una pressió a dalt ha fet pujar el primer gol en el marcador per part dels bascos. Tot i els intents, l'1 a 0 s'ha mantingut fins al descans.

A la represa, Eloi Gaspar ha igualat el matx, però els vermell-i-negres no han trobat porteria per avançar-se. A mitjans de la segona part el Jolaseta ha tornat a marcar i els santcugatencs han desaprofitat una falta directa per tornar a empatar. A quatre minuts per al final ha arribat el tercer i tot i que de nou el Patí Hoquei ha tingut una falta per escurçar distàncies el marcador no s'ha tornat a moure.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, creu que el seu equip juga bé, però que li falta el gol.

Lluís Galbas

L'equip ho està intentant, però no marca gols. No juguem malament ni falta intensitat, però el gol ens crea angoixa.

El proper rival dels santcugatencs és el Massanet, segon classificat.