El femení del Patí Hoquei cau tot i donar la cara contra el campió d'Europa

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (1-3) davant l'Alcorcón a la 17a jornada de l'OK Lliga. Un partit molt igualat que s'ha decidit en els petits detalls i en què tots dos equips han tingut opcions d'endur-se la victòria, però que les madrilenyes han aconseguit emportar-se amb dos gols en els darrers minuts.

El resultat final potser no ha fet justícia a la igualtat vista a la pista entre santcugatenques i madrilenyes. El primer temps ha finalitzat amb empat a un gol després que l'Alcorcón s'hagi avançat amb un penal transformat per Dolores Cárceles. Uns minuts més tard ha arribat l'empat santcugatenc també després d'un penal que ha fallat l'argentina Belén Soria, però que ha aprofitat el rebuig de la portera per fer el gol de les locals.

En el segon temps, el partit s'ha trencat i tots dos equips han tingut nombroses ocasions de decantar la balança de la seva banda. A pocs minuts per al final, Lucia Martínez ha fet el segon per les madrilenyes i ja a 15 segons per al final les visitants han aprofitat que les santcugatenques s'han llençat per a l'empat per sentenciar amb un gol de Raquel Bernardas.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, creu que l'empat hauria estat el més just i que el partit s'ha decidit per petits detalls.

Pep Mateo

Hem fet mèrits per empatar el partit, però finalment per una tonteria s'ha decidit.

La victòria deixa a les santcugatenques amb 25 punts mentre que les madrilenyes, campiones d'Europa ara fa cinc dies, es queden amb 28. Abans del partit el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha fet el passadís a l'Alcorcón pel seu triomf a la Final Four.