El Patí Hoquei cau a la pista del Mataró


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ha perdut a la pista del Mataró

El Patí Hoquei ha perdut a la pista del Mataró

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut amb el Mataró a la 24a jornada de la Primera Divisió d'hoquei patins. Els vermell-i-negres han caigut (5-2) davant d'un equip que amb aquesta victòria s'ha assegurat l'ascens.

El Mataró ha celebrat l'ascens a costa del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ha caigut per 5 a 2 a la pista de l'equip maresmenc. Els de Lluís Galbas, que ja no s'hi jugava res, han mantingut el 0 a 0 durant bona part del primer temps, però Eric Florenza ha avançat als locals i, pocs minuts més tard, Aniol Mangas ha transformat una falta directa per posar el 2 a 0 amb el que s'arribaria al descans.

Al segon temps, dos gols més del Mataró han acabat de posar les coses difícils als santcugatencs, que han retallat distàncies mitjançant Pablo Soler. Però els mataronins no han permès la reacció vermell-i-negra i Martí Casas ha marcat el 5 a 1. Eloi Gaspar ha tancat el marcador amb 5 a 2 definitiu davant un pavelló Jaume Parera de Mataró entregat al seu equip, que amb aquesta victòria s'ha assegurat acompanya el Manlleu i l'Alcoi cap a l'OK Lliga.

La propera jornada, el Patí Hoquei Sant Cugat rep el Sant Feliu de Codines, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.