El Gijón visita un Patí Hoquei que no guanya des de fa cinc jornades


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol trencar una llarga dinàmica sense guanyar

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol trencar una llarga dinàmica sense guanyar

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rep aquest diumenge a la una de la tarda el Gijón amb la necessitat de guanyar per trencar una ratxa de cinc jornades sense fer-ho. Les asturianes són quartes de l'Ok Lliga femenina, però tenen dos partits menys que els tres primers classificats i cerquen acabar en posicions europees.

Amb la permanència virtualment a la butxaca, el Patí Hoquei Club Sant Cugat clou una exigent etapa de jornades que l'ha dut a enfrontar-se als primers classificats. En aquesta jornada és el quart, el Gijón, el que posarà a prova l'equip de Pep Mateo. Una plantilla, la vermell-i-negre, que vol tancar la ratxa de cinc partits sense guanyar.

Per fer-ho haurà de superar un conjunt asturià que el dia anterior haurà jugat un partit contra el Girona, i que necessita sumar si vol accedir a la tercera plaça i ser a competició europea el curs que ve. A l'anada les santcugatenques van plantar cara, forçant les de Gijón a marcar cinc gols per acabar guanyant (5-3). El tècnic del Patí Hoquei, Pep Mateo, recorda la dificultat dels rivals de les últimes jornades.

Pep Mateo

S'acaba el 'tourmalet', els partits complicats que teníem. Estàvem jugant contra les quatre primeres. Crec que al Gijón els vam plantejar molts problemes allà.


Mateo comptarà amb tota la plantilla per encarar un partit que suposarà el penúltim al pav 2 de la Rambla del Celler aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.