El Patí Hoquei renova l'organigrama tècnic per la temporada vinent


  • Comparteix:

Ivan Sanz, nou assessor tècnic del PHSC / Font: FEP

Ivan Sanz, nou assessor tècnic del PHSC / Font: FEP

El Patí Hoquei Club Sant Cugat renova l'àrea tècnica per la temporada que ve. La principal novetat és el nou assessor del club, l'asturià Ivan Sanz, que subtituirà Quim Paüls, vinculat al club els dos últims anys. Sanz formarà tàndem amb el nou coordinador d'equips de base, el sadurnienc Àlex López, mentre que David Olmo continuarà en la coordinació dels més petits.

El nou organigrama tècnic està encapçalat per l'actual seleccionador espanyol sub 17. Ivan Sanz és un entrenador reconegut que ha dirigit equips d'OK Lliga com Shum Maçanet, Voltregà, Igualada i Mataró, amb aquest últim va guanya la Copa de la CERS. Sanz substitueix Quim Paüls, a qui les seves obligacions de responsable de l'àrea tècnica de la Federació Espanyola i seleccionador absolut no li deixen més temps.

La coordinació de les categories d'alevins a júniors, fins ara responsabilitat de Robert Rué, passa a mans d'Àlex López, qui a més dirigirà l'infantil. López, que va arribar al PHCSC la temporada passada, és tècnic nacional i ha estat responsable de la base al CE Noia i entrenador del Taradell a Primera Divisió.

El fins ara coordinador, Robert Rué, i el vicepresident de l'àrea esportiva, Albert Salarich, fan un pas al costat en la tasca que han estat fent les últimes vuit temporades i serà el president Keko Marzá qui assumirà la gestió de l'àrea esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.