El prebenjamí del Patí Hoquei espera estar entre els vuit primers del Territorial


  • Comparteix:

El prebenjamí del PHCSC dirigit per Adrià Pinto (esquerra) i Pau Gilabert (dreta)

El prebenjamí del PHCSC dirigit per Adrià Pinto (esquerra) i Pau Gilabert (dreta)

El prebenjamí del Patí Hoquei jugarà aquest cap de setmana el Campionat Territorial de la categoria, que tindrà lloc dissabte i diumenge a Roda de Ter. El conjunt santcugatenc s'enfrontarà a CP Manlleu i HC Sentmenat en la lligueta prèvia. El tècnic santcugatenc, Adrià Pinto, espera que l'equip pugui classificar-se entre els vuit primers.

El conjunt santcugatenc està enquadrat en el grup B d'un total de quatre. Els dos primers classificats de cada grup continuaran el torneig fins diumenge. Aquest és l'objectiu, se gons l'entrenador, Adrià Pinto, que el prebenjamí competeixi tot el cap de setmana.

Adriàs Pinto

El Manlleu és un primer, però a un partit mai se sap. El Sentmenat un tercer però sempre lluiten. Ara, l'objectiu és arribar a diumenge.


Dissabte el PHCSC jugarà el seu primer partit a dos quarts i deu de deu del matí davant el Manlleu i el segon a les set de la tarda contra el Sentmenat.

El prebenjamí del PHCSC ha accedit a aquesta fase final del Campionat Territorial de Barcelona després de classificar-se segon del seu grup de Preferent. El camí per arribar fins aquesta competició començava a principis de temporada quan l'equip, llavors dirigit per Pablo Soler, va jugar una lliga prèvia per accedir a Preferent. A partir d'aquest moment, Adrià Pinto i Pau Gilabert es fan càrrec de l'equip i aquest cap de setmana tancaran la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.