El Junior espera forçar el tercer partit en la semifinal contra la Reial Societat


  • Comparteix:

El Junior busca salvar la situació, la Reial Societat el bitllet per a la final / Font: Enrico Hockey

El Junior busca salvar la situació, la Reial Societat el bitllet per a la final / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba afronta aquest dissabte a la una de la tarda el segon partit de semifinals del títol contra la Reial Societat amb la intenció de forçar el matx de desempat. En cas de derrota, les santcugatenques tornarien a caure a la ronda prèvia a la final contra el mateix equip que el curs passat.

'No farem càlculs, jugarem el partit com una final'. Amb aquesta intenció, anunciada pel tècnic del Junior, Joan Vidal, afronten les blau-i-negres el transcendental partit que pot forçar un desempat per ser a la final o pot enviar les de Sant Cugat cap a casa amb les mans buides. El primer punt se'l van endur les donostiarres en guanyar el Lluís Serrahima (1-2) en un matx controlat, això sí, per les santcugatenques.

Aquest fet ha generat 'certa sensació de ràbia' entre la plantilla de Joan Vidal, un sentiment des d'on les de Sant Cugat volen treure forces per solucionar un repte majúscul. La igualtat en el primer partit també va deixar evidències de les possibilitats que té el Junior de capgirar l'eliminatòria.

Joan Vidal

Es tracta de fer un partit similar al de dissabte, mirar de ser ambicioses i tenir una mica més d'encert a porteria. Segurament, el partit serà de tu a tu igual.


Respecte la superioritat que pot atorgar a la Reial Societat la condició de local, Vidal apunta que serà l'actitud de les seves jugadores el que determinarà en quina mesura afecta aquest condicionant. Ara bé, una de les principals qüestions a millorar i clau per poder superar la Reial Societat passa, segons el tècnic, per ser més eficients de cara a porteria.

Per això el Junior comptarà amb tots els efectius disponibles, sense cap baixa, per afrontar, probablement, el compromís més important del curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.