Maria Romagosa deixa l'hoquei herba després de 21 anys al Junior


  • Comparteix:

Maria Romagosa al Junior

Maria Romagosa al Junior

La jugadora del Junior Maria Romagosa s'acomiada de l'hoquei herba i tanca una carrera de 21 anys amb el club santcugatenc. Romagosa destaca que l'hoquei herba l'ha format com a persona i li ha permès complir el seu somni, disputar els Jocs Olímpics de Pequín el 2008.

Amb el darrer partit disputat a Sant Sebastià contra la Reial Societat, Maria Romagosa anunciava la seva retirada de l'hoquei herba. Romagosa és una figura destacada al club santcugatenc arribant a convertir-se en una de les màximes golejadores de l'entitat. De fet les dues últimes temporades la jugadora del Junior ha guanyat el guardó de màxima golejadora de la Divisió d'Honor.

Romagosa ha guanyat un Campionat d'Espanya d'hoquei sala i un de Catalunya com a títols més destacats. En canvi no ha pogut aixecar un títol d'herba. En tres ocasions, ha estat subcampiona de la Divisió d'Honor i dues vegades, subcampiona de la Copa de la Reina.

La gran alegria per a la jugadora del Junior ha arribat amb la selecció espanyola en quedar setena als Jocs Olímpics de Pequín i aconseguir un quart lloc al Mundial de Madrid al 2006. Romagosa tanca un capítol de la seva vida dedicat a la pràctica de l'hoquei.

Maria Romagosa

Em fa pena tancar aquesta etapa, però s'ha de dir prou.


La jugadora del Junior també deixa l'entitat com a responsable de les escoles d'hoquei herba després de cinc anys en el càrrec. Romagosa destaca que tot el que ha aconseguit a la vida és per l'hoquei herba i el club santcugatenc.

Maria Romagosa

L'hoquei m'ha donat valors, amistat i molta experiència.


Romagosa marxa del Junior i comença un nou projecte personal a Austràlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.