El Patí Hoquei juga una doble jornada a Galícia per obtenir la salvació directa


  • Comparteix:

El Patí Hoquei, a assolir la salvació

El Patí Hoquei, a assolir la salvació

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cerca la salvació directa aquest cap de setmana a terres gallegues. Les santcugatenques disputen els dos desplaçaments, a priori, més assequibles del curs a l'Ok Lliga femenina contra el Borbolla i el Traviesas. En cas de vèncer en tots dos partits les de Pep Mateo certificarien la permanència matemàtica.

Pep Mateo fa setmanes que està planificant la temporada que ve. Ara bé, malgrat tenir la salvació virtualment signada des de fa mesos, les vermell-i-negres estan mantenint un regular nivell de competitivitat, que es pot culminar aquest cap de setmana amb dos triomfs que es preveuen assequibles. Dissabte a les sis de la tarda s'enfronten al penúltim, el Borbolla, que té només sis punts i que ja és equip descendit.

Diumenge a les dotze del migdia és el torn per al Traviesas, el pitjor conjunt de l'Ok Lliga amb molta diferència. I és que els números de les de Vigo són clara mostra de l'inabastable desnivell entre l'equip gallec i la categoria. En 22 partits han marcat quatre gols i n'han encaixat 184, situant-se des de primeres de canvi a la cua de la classificació. El tècnic del Patí Hoquei, Pep Mateo, apel·la a la concentració de les seves jugadores per assolir els triomfs.

Pep Mateo

Nosaltres ja tenim tot el peix venut, estem intentant és que no vagin allà de festa i que vagin a guanyar sis punts.


Tots dos partits seran dirigits per Robert Rué, exentrenador de l'equip, atès a que Pep Mateo serà baixa per motius laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.