El Patí Hoquei suma un punt a la pista del Barça B per tancar la temporada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ha empatat a la pista del Barça B

El Patí Hoquei ha empatat a la pista del Barça B

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) a la pista del Barça B a la darrera jornada de la Primera Divisió. Eloy Gaspar, Bernat Tobias i Pau Gelabert han estat els golejadors santcugatencs. Els vermell-i-negres tanquen la lliga en setena posició.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca la temporada 2013-2014 amb un total de 39 punts amb un balanç d'11 victòries, sis empats i 9 derrotes. Els de Lluís Galbas han jugat un partit brillant amb jugadors poc habituals i amb les baixes destacades de Ramon Gascón i Brandon Carrara.

Els de Sant Cugat shan avançat amb gol de Bernat Tobias, però ràpidament els blaugranes han remuntat. Reacció vermell-i-negra amb empat de Pau Gelabert. Quan semblava que l'empat seria el resultat final intercanvi de gols. Primer el Barça i després el Sant Cugat. 3 a 3 i final del primer temps.

A la represa poques ocasions de gol i cap moviment al marcador. Empat final. L'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas, destaca el bon treball fet pels seus jugadors.

Lluís Galbas

Els jugadors amb menys minuts han demostrat que tenen molt futur.


El Patí Hoquei començarà a preparar el projecte de la temporada vinent amb Lluís Galbas a la banqueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.