Quatre jugadors del PHSC estaran amb l'estatal sub 20 al CAR Sant Cugat


  • Comparteix:

David Yepes és un dels vermell-i-negres que estaran amb la sub 20 estatal

David Yepes és un dels vermell-i-negres que estaran amb la sub 20 estatal

Els santcugatencs Pau Gilabert, David Yepes, Xavi Escola i Xavi Serrallonga han estat convocats per a les sessions de control que la selecció espanyola sub 20 d'hoquei patins farà al CAR de Sant Cugat sota les ordres del tècnic santcugatenc Guillem Pérez. Serrallonga i Escola participaran de les jornades de control dimarts i dimecres de la setmana vinent, mentre que Yepes i Gilabert ho faran del 16 al 19 de juny.

Tant David Yepes com Pau Gilabert són jugadors del conjunt júnior santcugatenc, tot i que també han participat en diverses ocasions amb el primer equip. Xavi Escola i Xavi Serrallonga són jugadors del juvenil del PHCSC, que també han reforçat el conjunt júnior.

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzà, creu que per un club formador com és el santcugatenc, que els seus jugadors vagin a convocatòries de l'espanyola és tot un èxit.

Francesc Marza

Per a nosaltres que sóm un club formador de base, que hi hagi quatre jugadors a la convocatòria de l'estatal sub 20 és una gran satisfacció. Quatre jugadors que segurament estaran amb el nostre primer equip.


Els quatre santcugatencs formen part d'un llistat de 40 jugadors que passaran per les instal·lacions del CAR de Sant Cugat de l'1 al 19 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.