Vidosa i Rodríguez tornen a superar Escòcia amb l'estatal sub 18 d'hoquei herba


  • Comparteix:

Les santcugatenques Clara Rodríguez i Laia Vidosa completen la concentració amb l'estatal sub 18 d'hoquei herba amb el tercer partit amistós contra Escòcia amb victòria (4-0). És una estada de quatre dies en què la selecció espanyola s'ha enfontrat a la Universitat de Miami i a la selecció escocesa a les instal·lacions del Junior, per preparar l'Europeu d'Irlanda.

Finalment, Laia Vidosa ha superat els problemes físics que li van impedir jugar dissabte contra el combinat britànic i sí que ha pogut jugar uns minuts amb la seva companya del Junior, Clara Rodríguez. En aquesta ocasió, les 'redsticks' no han estat tan encertades cara porteria en un matx que han acabat guanyant per 4 a 0.

La santcugatenca Laia Vidosa explica les sensacions d'equip de cara a l'Europeu.

Laia Vidosa

Ens complementem molt bé i en pocs dies ja semblem un club. Som un rival fort, no ens guanyaran fàcilment i tenim possibilitats.


L'altra santcugatenca de la selecció espanyola sub 18, Clara Rodríguez, es mostra il·lusionada per la competició que tenen per endavant.

Clara Rodríguez

Estic molt contenta de participar en aquest torneig i tinc molt bones sensacions per treballar en aquest equip.


La propera cita de la selecció estatal sub 18 és el Campionat d'Europa que tindrà lloc a la ciutat irlandesa de Cork, del 24 al 31 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.