L'hoquei herba espanyol de Petchamé i Guinea s'enfronta a la invicta Gran Bretanya al primer partit de quarts


  • Comparteix:

Les 'Red Sticks' afronten el primer partit de quarts

Les 'Red Sticks' afronten el primer partit de quarts

Les jugadores locals d'hoquei herba de la selecció espanyola, Carlota Petchamé i Cristina Guinea, afronten el primer partit de quarts de final aquest dilluns, a les onze de la nit, contra la invicta Gran Bretanya. Assegurat el diploma olímpic, les d'Adrian Lock volen mantenir el to dels dos últims partits i guanyar les britàniques, l'única selecció que ha guanyat tot i que lidera la classificació amb 15 punts, en el grup B. Les 'Red Sticks' són quartes, amb sis punts, del grup A.

Superats els preliminars amb dues victòries i tres derrotes, les santcugatenques encaran aquesta nit la següent ronda. En el darrer partit, molt ajustat, Petchamé i Guinea guanyaven Corea del Sud (2-3) i entraven a quarts gràcies també al triomf de Nova Zelanda sobre la Xina.

L'absoluta d'hoquei herba espanyol femení capgirava així el rumb dels resultats assolits fins ara als Jocs. A la victòria d'aquest dissabte, se suma la d'aquest dijous passat contra Alemanya (1-2), amb gol de Guinea. Així, les d'Adrian Lock deixaven enrere els tres fracassos amb què van iniciar els Jocs: els Països Baixos (5-0), la Xina (0-2) i Nova Zelanda (2-1).






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.