Petchamé i Guinea, a les semifinals del Mundial d'hoquei herba


Temes relacionats

El seleccionador Adrian Lock lloa el paper de Guinea i Petchamé a la selecció espanyola (25/jul/18)


  • Comparteix:

El combinat espanyol celebra l'assalt a les semis / Foto: Rfeh

El combinat espanyol celebra l'assalt a les semis / Foto: Rfeh

Les jugadores del Junior d'hoquei herba Carlota Petchamé i Cristina Guinea s'han classificat aquest dimecres amb la selecció espanyola per a les semifinals del Mundial en derrotar Alemanya (1-0). Les dues santcugatenques han tingut una brillant actuació i accedeixen a les semifinals després de 12 anys de l'accés al campionat de Madrid. El rival del combinat espanyol sortirà de l'enfrontament d'aquest dijous entre Índia i Irlanda. Les semifinales del campionat, que enguany se celebra a Londres, es disputa aquest dissabte.

Les 'Red Sticks' assaboreixen l'èxit amb aquesta classificació a les semifinals que no vivien des de 2006, quan la selecció espanyola va ser l'amfitriona del Mundial. Han passat 12 anys des d'aquell quart lloc i ara les d'Adrian Lock estan disposades a guanyar en batre's amb el r¡val que sorgeixi aquest dijous.

Carmen Cano va ser l'artífex del gol, a set minuts per al final del partit, gràcies a una intervenció de Petchamé que va dissenyar una jugada per la dreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.