El Junior masculí suma el triomf en la seva visita al Jolaseta basc en un camp molt complicat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Junior torna a la competició de Divisió d'Honor després de l'aturada amb un triomf (1-2) davant el RC Jolaseta a la primera jornada de la segona volta. En un terreny de joc molt complicat per les condicions climatològiques, els santcugatencs han tret tres punts d'or amb dianes de Mauro Coria i Sergi Enrique, i se situen quarts amb 17 punts.

S'han avançat els blau-i-negres amb una diana de Mauro Coria, que feia justicia al bon joc dels de Roger Pallarols. Però els locals han fet l'empat en el darrer període, sense gaire marge de reacció per al Junior. Els santcugatencs han demostrat capacitat de reacció quan han sabut donar resposta al gol de l'empat del Jolaseta i endur-se els tres punts del camp del conjunt basc, amb una darrera diana de Sergi Enrique gairebé a les acaballes.

La següent setmana el Junior rep la visita del FC Barcelona, setè amb deu punts. A l'anada van empatar (2-2) a Pau Negre.




Roger Pallarols

Una victòria molt important perquè hem fet una bona pretemporada. Hem fet un partit molt bo, només ens ha faltat efectivitat i ells amb molt poc ens han empatat. Hem demostrat personalitat i hem tingut sort d'aconseguir la victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.