H. HERBA: El juvenil femení del Júnior, a un pas de les semifinals de la Copa d'Espanya


  • Comparteix:

El juvenil femení del Júnior d'hoquei herba s'imposa al Xaloc de Valencia per 3 a 1 en la segona jornada de la Copa d'Espanya disputada ahir a Terrassa. Les santcugatenques s'enfrontaran avui a les 12 del migdia a l'amfitrió, l'Athlètic de Terrassa. Amb un empat el conjunt local en té prou per classificar-se per les semifinals de la Copa d'Espanya.


Les jugadores de l'equip juvenil del Júnior van demostrar ahir a Terrassa un gran potencial per endur-se la Copa d'Espanya. El conjunt entrenat per Dani Zen i Júlia Menéndez va derrotar al Xaloc de València amb un 3 a 1 en el marcador, resultat que situa a les blau-i-negres a només un pas de disputar les semifinals d'aquest campionat.

Escoltem Júlia Menéndez, jugadora del primer equip del Júnior i entrenadora del conjunt juvenil, comentant el desenvolupament del partit.

Júlia Menéndez

A la primera part han sortit molt fortes i han marcat dos gols...


Avui a les 12 el Júnior es veurà les cares amb l'amfitrió, l'Atlètic de Terrassa. Menéndez assegura que serà un enfrontament molt dur ja que l'últim partit de lliga entre les egarenques i les de la nostra ciutat va acabar amb un empat a zero.

Júlia Menéndez

Serà un partit molt dur


Amb un empat les blau-i-negres en tindrien prou per classificar-se, per primer cop, per les semifinals de la Copa d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.