H. HERBA: Les juvenils del Júnior, subcampiones de la Copa d'Espanya


  • Comparteix:

Les juvenils del Júnior queden subcampiones de la Copa d'Espanya d'hoquei herba en perdre per 2 gols a 0 la final davant l'Egara. Les santcugatenques encaixen dos gols de penalt i són incapaces d'igualar el marcador. Les blau-i-negres es converteixen en la revelació del torneig, en la seva primera participació.


Les jugadores juvenils del Júnior s'han quedat a les portes d'aconseguir la seva primera Copa d'Espanya. Quan faltaven només tres minuts per a la mitja part del partit un penalt dubtós va avançar el conjunt egarenc en el marcador. Als deu minuts de la segona part un segon penalt en contra de les blau-i-negres sentenciava el partit.
Escoltem la segona entrenadora de l'equip santcugatenc, Júlia Menéndez.

Júlia Menéndez

Faltaven tres minuts per la mitja part quan ens han marcat un gol de penalt dubtós. Als deu minuts de la segona part han marcat el segon, també de penalt.


Tot i així, el juvenil del Júnior ha aconseguit arribar a la final de la Copa d'Espanya en el primer any que hi participen. Menéndez es mostra satisfeta i assegura que l'objectiu està assolit.

Júlia Menéndez

L'objectiu, que era arribar a la final, està assolit.


Les santcugatenques reprendran el campionat de lliga el 16 de gener davant l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.