H. SALA: El Júnior femení, a defensar el títol català d'hoquei sala


  • Comparteix:

El sènior femení del Júnior, vigent campió català, afronta a partir d'aquest cap de setmana el campionat de Catalunya d'hoquei sala, que tindrà lloc a Sant Andreu de la Barca. Les santcugatenques debuten avui davant l'Egara. El segon equip, el Júnior 1917 també disputa aquesta competició però en el grup B.


La competició d'hoquei herba obre un parentesi per donar pas al campionat de Catalunya de sala. Aquesta competició que disputen 8 equips distribuits en dos grups compta amb la participació dels dos equips femenis del Júnior.

El primer equip, inclós en el grup A, enfronta al primer partit al Club Egara. El matx es disputa a Sant Andreu de la Barca a partir de dos quarts de quatre de la tarda. El segon partit, també avui enfrontarà el Júnior amb el Vallès a dos quarts de set de la tarda.
Diumenge continua la competició i l'equip santcugatenc jugarà davant el Polo, però a Terrassa al pavelló de Can Salas. Aquest partit començarà a les 12 del migdia.

El tècnic de les sancugatenques, Joan Vidal asegura que l'objectiu és classificar-se pel campionat de sala d'Espanya

JOAN VIDAL

l'objectiu és classificar-se pel campionat de sala estatal


El recès de nadal a provocat un temps limitat en l'èquip per preparar aquest campionat ja que les jugadores han arribat farà una setmana de les seves vacances nadalenques, així ho indica el seu tècnic Joan Vidal.

JOAN VIDAL

LES VACANCES DE NADAL ENS HAN DONAT POC TEMPS PER PREPARAR EL CAMPIONAT DE SALA


Per la seva banda, el Júnior 1917, que competeix en el grup B, tindrà com a rivals el Deportiu Terrassa, l'Atlethic i el Matadepera 88, per aquest ordre. Els tres compromisos els disputarà entre avui i demà.

Aquest campionat de Catalunya és el pas previ al campionat d'Espanya. Els dos primers classificats de cada grup es creuaran en les semifinals com a pas previ a la final, que es disputarà diumenge 23 a Terrassa. El campió de Catalunya accedirà directament a l'estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.