El Junior masculí rep el RC Polo amb l’objectiu de classificar-se per la Copa del Rei

L’equip entrenat per Oriol Torras necessita un punt per certificar matemàticament una plaça entre els vuit primers


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Foto: Junior

Una imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Foto: Junior

El Junior masculí s’enfronta aquest diumenge al RC Polo amb el clar objectiu de puntuar i així assegurar-se una plaça a la Copa del Rei. Els santcugatencs són setens amb onze punts i només necessiten puntuar per quedar entre els vuit primers. El rival del diumenge és dur i ara mateix ocupa la quarta posició de la classificació. El partit, corresponent a l’onzena jornada de la divisió d’honor masculina, es juga a dos quarts d’una del migdia amb un Junior que arriba molt motivat a la cita.

Els santcugatencs afronten el partit després de caure derrotats al camp de la Complutense en un partit que, després de remuntar dos gols, se’ls va escapar en els darrers instants. El Junior masculí és ara mateix setè classificat amb onze punts. En els deu partits disputats fins avui han aconseguit tres victòries i dos empats que els situen just tres punts per sobre del tall per a entrar a la Copa del Rei. L’equip visitant és quart amb vint punts.

L'entrenador Oriol Torras es mostra confiat amb les possibilitats que té el seu equip d’assolir l’objectiu, ja que es mostra satisfet amb l’evolució que ha mostrat l’equip i diu, que tot i una derrota encara ho tindrien de cara per classificar-se. Afegeix que l’ambició és classificar-se per la via ràpida i que estan molt motivats pel partit d’aquest diumenge.


Oriol Torras

"El partit del diumenge ens el prenem com una final més. Encarem el partit amb moltes ganes i molta motivació. També és un partit per demostrar a quin nivell estem"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.