El Junior femení s'imposa amb claredat al Sardinero amb un resultat que queda curt (2-0)

Les santcugatenques es consoliden a la segona posició poques setmanes abans de l'inici del play-off pel títol

El Junior femení ha guanyat (2-0) al CH Sardinero en la dinovena jornada de la Lliga Iberdrola d'Hoquei Herba. Les blau-i-negres han disposat de moltes ocasions, però la defensa de les de Santander ha impossibilitat que el resultat fos més gran. Amb aquesta nova victòria, les santcugatenques es consoliden a la segona plaça a falta de tres jornades pel final de la lliga regular.

El partit ha començat molt igualat. Malgrat que el Junior ja disposava d'aproximacions clares, la primera ocasió ha estat per a les visitants amb una pilota enviada al pal. Les blau-i-negres han disposat d'alguna ocasió, la més clara, en un contraatac després d'un penal-córner del Sardinero.

Les blau-i-negres han disposat d'una ocasió força clara en un contra atrac després d'un penal córner del Sardinero. En els darrers instants del període, les locals han enviat la pilota al pal en una ocasió de penal córner.

En el segon quart, la superioritat de les santcugatenques ha estat major. Les locals han anat cap a l'àrea rival, disposant de fins a quatre penals córners, però que no han pogut transformar. Les ocasions de les blau-i- negres han seguit, tanmateix no han pogut obrir la llauna i el partit ha marxat al descans amb un empat (0-0).

A la represa, les santcugatenques han sortit més fortes que a la primera part. En el minut 42, ha arribat el primer gol de les locals obra de la capitana Carlota Petchamé. El Junior ha seguit buscant el segon gol i ha disposat d'alguna ocasió. A més, la bona defensa de les de Marcel Malgosa, ha evitat la reacció de l'atac càntabre.

En el darrer període, la dinàmica del partit ha continuat igual: un Junior llançat a l'atac i un Sardinero aferrat a la defensa. En el minut 56, Mariona Serrahima ha anotat el segon gol del partit. Les santcugatenques han pogut anotar el tercer gol, però, Andrea Alonso no ha arribat a la rematada. En el tram final del matx, les blau-i-negres han llançat un nou penal córner que no han pogut materialitzar en gol.

Finalment, les de Marcel Malgosa s'han endut la quinzena victòria de la temporada per un resultat de (2-0).

La propera jornada, les santcugatenques tornen a jugar d'aquí a dues setmanes, quan rebran a l'estadi Lluís Serrahima al Club Egara.