El Junior masculí planta cara al Club de Campo, però acaba perdent (2-4)

Els santcugatencs segueixen vuitens a la classificació i els queden quatre partits per assegurar la permanència

El Junior Masculí ha perdut (2-4) contra el Club de Campo, segon classificat, a la dinovena jornada de la Divisió d'Honor A. Els santcugatencs han plantat cara a un candidat al títol, però uns errors puntuals en defensa els han fet caure. Als d'Oriol Torras els queden ara quatre finals per assegurar la permanència.

El partit ha començat amb un Club de Campo més intens en atac i buscant sorprendre la porteria rival, però el porter Pablo Luna ha rebutjat els llançaments. Els minuts avançaven i els santcugatencs es veien capaços de sorprendre els rivals. En el tram final del període, Toni Elias ha estat a punt de veure porteria i també, Jordi Farrés, en segona instància.

En el segon quart, el matx ha continuat sent un tu a tu entre els dos conjunts. Les ocasions eren per al Club de Campo, quan Oriol Salvador ha avançat als blau-i-negres en el minut 20. La reacció visitant no ha trigat a arribar i, 5 minuts més tard, José María Basterra ha igualat el partit.

En els darrers minuts de la primera part, el porter Pablo Luna ha realitzat una espectacular parada després de sortir a aturar l'atac. En la següent jugada, els d'Oriol Torras han pogut marxar al descans amb el lluminós a favor amb una triple ocasió que no han aprofitat.

A la represa, han arribat els 10 minuts fatídics dels santcugatencs on han encaixat tres gols. En el minut 37, els madrilenys s'han avançat de penal córner, i tres minuts després, Álvaro Tello ha marcat i ha situat l'1-3 al marcador. Després, en el minut 47, José María Basterra ha firmat el seu hat-trick particular.

El Junior no s'ha rendit i en els darrers minuts del període, Oriol Malgosa ha disposat d'una ocasió clara. Amb el temps finalitzat, els santcugatencs han tingut l'opció de llençar un penal-córner que ha transformat Guillem Muñoz.

En el darrer quart, malgrat l'ofensiva blau-i-negre, el Club de Campo ha estat qui han disposat de millors ocasions. Tanmateix, els locals han llençat un penal-córner en els darrers segons, però que han errat. Malgrat que la remuntada no ha estat possible, els santcugatencs han lluitat contra un segon classificat i han deixat bones sensacions de cara al final de la temporada.

La propera jornada, els blau-i-negres visiten el camp del RS Tenis, rival directe per la permanència.