Jugadores i cos tècnic del Junior ho tenen clar: volen ser finalistes de l'EHL

Les santcugatenques afronten les semifinals aquest diumenge (11.45 h, Esport3) davant l'amfitrió, l'Amsterdam


  • Comparteix:

El Junior cerca una final històrica aquest diumenge / Foto: EHL

El Junior cerca una final històrica aquest diumenge / Foto: EHL

L'equip femení del Junior cerca una final històrica de l'EHL, màxima competició continental, aquest diumenge a les 11.45 h davant l'amfitrió, l'Amsterdam, a les semifinals de la competició. Les blau-i-negres afronten un partit molt complicat davant un conjunt que ha guanyat 14 EHL i amb moltes jugadores olímpiques a les seves files. L'equip holandès ocupa la tercera plaça a la lliga regular i va derrotar el Club de Campo als quarts de final a la tanda de penals amb moltes dificultats. Cugat Mèdia, des d'Amsterdam, ha parlat amb el tècnic i dues jugadores hores abans del partit. Recupera la conversa sencera aquí.



El camí ha de seguir cap a la final i el primer obstacle serà el potent i totpoderós Amsterdam. Les jugadores i el cos tècnic ja preparen a consciència aquest enfrontament. Són conscients de la dificultat del rival, però també creuen en les seves possibilitats.

Les holandeses no passen pel seu millor moment i han perdut alguna jugadora important per lesió com Ilse Kappelle. Les medallistes d'or olímpiques com Maria Verschoor, Lauren Stam, Felice Albers, Freeke Moes i Anne Veenendaal són algunes de les figures destacades d'aquest equip.





Marcel Malgosa

Supercontents. Evidentment, qui avui ha estat aquí ha estat present a una fita històrica. Estar entre els quatre millors clubs d’Europa és una cosa que no es pot dir cada dia. És un orgull per a tot l’equip, pel club, i per molta gent que hi ha darrere durant molts anys. I també per a la ciutat. I ja que hi som, no ens perdrem aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.