La selecció espanyola, amb 4 jugadores del Junior, cerca les semifinals del Mundial d'hoquei herba

El combinat estatal juga els quarts de final davant Austràlia aquest dimecres a les 21.30 h Terrassa


  • Comparteix:

La selecció espanyola juga aquest dimecres els quarts de final del Mundial / Foto: RFEH

La selecció espanyola juga aquest dimecres els quarts de final del Mundial / Foto: RFEH

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb les jugadores del Junior Laia Vidosa, Maialen Garcia, Jana Martínez i Gigi Oliva, disputen aquest dimecres a les 21.30 h els quarts de final del Mundial davant Austràlia a l'estadi Olímpic de Terrassa. El combinat estatal cerca les semifinals davant un conjunt australià que arriba invicte a la cita i com a primer classificat del Grup D. El darrer enfrontament en una cita mundialista entre espanyoles i australianes va finalitzar amb triomf (3-1) del combinat estatal i medalla de bronze al Mundial de Londres 2018.

Totes dues seleccions arriben ben preparades al partit. Espanya ve de derrotar a l'Índia (1-0), en un partit amb un solitari gol de Marta Segú on també Maialen Garcia, Laia Vidosa i Gigi Oliva, jugadores del Junior, van ser peces fonamentals per a la victòria de l'equip estatal. La selecció australiana, més coneguda com a 'Hockeyroos', va classificar-se com a primera del Grup D amb els tres partits guanyats davant el Japó (2-0), Bèlgica (2-0) i Sud-àfrica (2-1), això va fer que aterrés directament als quarts de final.

L'enfrontament entre Espanya i Austràlia ha creat molta expectació perquè decidirà qui serà la selecció que jugui les semifinals i l'organització espera una gran entrada. Els possibles rivals de les espanyoles a semifinals serien els Països Baixos (primera en el rànquing de la FIH) o Bèlgica (cinquena en el rànquing de la FIH).








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.