El junior masculí visita la pista del líder


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei herba visita al camp del líder, el Tenis. Per arribar amb opcions d'ascens a Divisió d'Honor a l'última jornada, els santcugatencs han de guanyar i esperar la punxada del Complutense, que és a tres punts quan resten dos partits.

El conjunt de Pablo Suárez té encara opcions d'assolir l'ascens. Aquestes són remotes, però existeixen. L'equip santcugatenc hauria de guanyar els seus dos partits i que la Complutense punxés els dos. Serà complicat, i més tenint en compte el primer rival dels santcugatencs: el Tenis, el líder de la categoria, que ja ha aconseguit l'ascens i que no ha perdut cap partit. A més a més, la Complutense juga a casa contra el Cantabria, que no es juga res.

El tècnic santcugatenc, Pablo Suárez, reconeix que guanyar el Tenis serà molt difícil, però creu que l'equip càntabre tampoc és tan bo com per ser líder amb tanta diferència de punts sobre el segon (7 punts).

Pablo Suárez

Guanyar serà molt complicat, però està clar que ho intentarem


Està clar que ser tercers a 10 punts del líder no és la situació amb què es somniava a principi de temporada. L'equip ha mostrat un joc molt irregular a la lliga que l'ha fet perdre 6 partits de 16.
Suárez creu que els errors vénen de moltes bandes i assegura que l'equip està tocat anímicament.


Pablo Suárez

L'equip està tocat anímicament, però tenim ganes de remontar la situació i acabar bé la lliga


El partit es jugarà diumenge a la 1 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.