HOQUEI HERBA: El Júnior femení necessita guanyar un dels dos partits de semifinals davant del Polo per passar a la final del play-off


  • Comparteix:

El Júnior femení disputa el segon partit de les semifinals del play-off pel títol de la Divisió d'Honor al camp del Polo. Les santcugatenques només necessiten una victòria per disputar la final després de superar al conjunt barceloní per 4 a 3 la setmana passada. En cas de derrota de les santcugatenques, diumenge s'hauria de jugar el tercer partit per decidir quin dels dos equips accedeix a la final.

El partit de dissabte és el primer matx-ball del Júnior en aquesta semifinal. Aquest segon partit es juga al camp Eduardo Dualde a partir de la una.
El segon entrenador del Júnior, Guillem Serrahima, diu que el factor camp no els hi afecta i que ara la pressió la té el Polo.

Guillem Serrahima

La pressió la té el Polo que no ha guanyat el primer partit i necessita la victòria.


En cas de victòria del Polo, la semifinal quedaria empatada a un i per tant caldria un tercer partit de desempat, que també s'hauria de jugar al camp de les barcelonines diumenge a dos quarts d'una. Serrahima creu que seria bastant complicat jugar un tercer partit, ja que no hi hauria temps de recuperació tant físicament com mentalment, però aquests opció s'ha de tenir en compte.

Guillem Serrahima

Un tercer partit seria complicat.


Tant pel partit de dissabte com pel de diumenge, si es donés el cas, hi haurà la presència de les càmeres. El partit serà transmès pel Canal Digital.

L'altre semifinal es disputa a les Pedritxes. El CD Terrassa ha de remuntar el primer punt aconseguit per la Real Societat, que el cap de setmana passat es va imposar a les terrassenques per 4 a 0. El partit de demà també es jugarà a la una del migdia i en cas de desempat, el tercer enfrontament tindria lloc diumenge a la una també a Terrassa.

Aquest cap de setmana doncs coneixerem els finalistes que es disputaran el títol de lliga de la divisió d´honor femenina de l'hoquei herba estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.